top of page

Tweede elektrische fietsinformatiedag gemeente Drimmelen

Na een succesvolle dag in 2015 organiseert de gemeente Drimmelen op woensdag 13 juli weer een elektrische fietsinformatiedag die verzorgd wordt door SOAB adviseurs uit Breda. De gezellige en informatieve dag is bedoeld voor 50-plussers. Heeft u nog geen elektrische fiets, maar overweegt u een elektrische fiets aan te schaffen? Of heeft u er al één maar wilt u uw fietsvaardigheid met uw elektrische fiets vergroten, óf de kans dat u met de fiets ten val komt verkleinen? Dan is deze dag zeker de moeite waard.

Voor deelname wordt een kleine bijdrage van € 5,- per persoon gevraagd. De lunch wordt verzorgd.

Op de website www.e-biketraining.nl vindt u op de pagina ‘recente acties’ een tv-opname van een eerder door SOAB georganiseerde fietsinformatiedag in Vught.

Tijdens een leerzame presentatie worden de voor- en nadelen van de elektrische fiets besproken en praktische tips gegeven. Nadat u onder begeleiding van een beweegcoach enkele reactie- en balanstesten heeft uitgevoerd, kunt u vervolgens verschillende elektrische fietsen van een lokale rijwielhandelaar uitproberen en/of de vaardigheid met uw eigen fiets onder begeleiding van twee fietscoaches vergroten. Omdat de fietsen van de deelnemers ter plaatse desgewenst ook kunnen worden afgesteld voor een goede zithouding is het wenselijk dat u op uw eigen elektrische of gewone fiets komt. Na de lunch wordt er op de eigen fiets een korte rondrit door de gemeente gemaakt.

De dag wordt georganiseerd bij sporthal De Rietgors te Lage Zwaluwe (09.45-15.30 uur). Er is ruimte voor 40 deelnemers, dus meld u snel aan. Neem gerust uw partner of een vriend of vriendin mee.

U kunt zich hier online aanmelden of u kunt zich aanmelden door dit inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en te sturen naar SOAB Adviseurs.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page