top of page

Fietsersbond voor veilig, snel en plezierig fietsen


De afdeling Drimmelen van de Nationale Fietsersbond, opgericht in juni 2012, maakt deel uit van de Nationale Fietsersbond met ruim 35.000 leden en helpt mee aan de organisatie van de Drimmelense Fietsweek.

Na de fases van voorbereiding, oprichting en ontwikkeling zit de afdeling Drimmelen van de Nationale Fietsersbond nu duidelijk in de uitvoeringsfase.

Onze missie is het behartigen van de belangen van alle fietsers die op pad zijn voor bijvoorbeeld recreatie, schoolgaand of woon/werk/boodschappenverkeer.

Belangrijke doelstellingen zijn de veiligheid en het welzijn van de fietsers met een duidelijk oog op goede overeenstemming met andere weggebruikers. Dit doen we o.a. door het ontwikkelen van en het deelnemen aan acties alsmede overleg met allerhande instanties/instellingen, waaronder de gemeente Drimmelen, de afdelingen van de Fietsersbond in de naburige gemeenten en afvaardigingen van verenigingen in de gemeente Drimmelen.

Wij participeren in de voorbereidingen betreffende de aanleg, reconstructie alsmede het onderhoud van fietspaden/routes en geven voorlichting over b.v. fietsverlichting en het omgaan met de E-bike. Natuurlijk doen we dat niet solo maar worden prima ondersteund door de professionele / ervaren kennis van de landelijke Fietsersbond.

De landelijke Fietsersbond is zeer actief op items als de kwaliteit van fietsmerken, routeplanning, meldpunt voor klachten, duurzaamheid, landelijke / internationale fietsroutes, veiligheid, nieuwe producten/ trends, allemaal om het de fietsers beter te maken !

Met vriendelijke groet.

De afdeling Drimmelen

van de Fietsersbond.

Het dagelijks bestuur van onze afdeling Drimmelen bestaat uit:

Sjaak van Schie: 0162-686052 / 06-43720976 / sjaakgenzeloos@gamil.com

Martin v.d. Zalm: 0162-682921 / 06-22959801 / martinentonvanderzalm@kpnplanet.nl

Wijngaardstraat 1, 4921 ZK made.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page