top of page

'Van Camping naar Molen' fietstocht

Zaterdag 10 juni a.s. organiseren camping Oud Drimmelen, Gastenverblijf Munnickenheide en Recreatieboerderij Johan en Caroline, in het kader van de Drimmelense fietsweek, de `Van Camping naar Molen Fietstocht'.

De fietstocht leidt u langs de 3, nog actieve molens binnen onze blauw/groene gemeente Drimmelen. De molenaars aldaar verwelkomen u deze dag graag voor een rondleiding door hun molen.

Er kan gestart worden vanaf 12.00 tot 14.00 uur op Camping Oud Drimmelen, Gastenverblijf Munnickenheide en Recreatieboerderij Johan en Caroline. De kosten voor deelname aan deze bijzondere fietstocht bedragen € 2,50 p.p. U ontvangt bij inschrijving een routebeschrijving + plattegrond. Tevens ontvangt u een stempelkaart met hierop een prijsvraag, welke u gedurende de fietstocht op moet zien te lossen. Tevens biedt uw stempelkaart recht op een heerlijke lekkernij op zowel camping Oud Drimmelen, Gastenverblijf Munnickenheide als op Recreatieboerderij Johan en Caroline.

Weet u de goede oplossing te achterhalen dan maakt u kans op de 3 bijzondere prijzen. Er zijn namelijk overnachtingen te verdienen op zowel Camping Oud Drimmelen, Gastenverblijf Munnickenheide als op Recreatieboerderij Johan en Caroline.

Kortom, genoeg redenen om op de fiets te springen en deel te nemen aan deze bijzondere fietstocht!

Van Camping naar Molen' fietstocht


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page